Γιαουρτοπαρασκευαστής

Γιαουρτοπαρασκευαστής

0 αξιολογήσεις Παραγγελίες (1)
36,90€
Ευρετήριο Κατασκευαστών   ESSENS
Κωδικός Προϊόντος: col71
Διαθεσιμότητα: 7

Σφαιρική εικόνα

Γιαουρτοπαρασκευαστής

Περιγραφή Προϊόντος

Γιαουρτοπαρασκευαστής

Περιγραφή προϊόντος
Ο γιαουρτoπαρασκευαστής ESSENS είναι εξαιρετικά εύκολος στη λειτουργία χωρίς την ανάγκη για οποιαδήποτε ρύθμιση, έλεγχο ή επίβλεψη. Η θέρμανση παρέχεται από τον ευφυή αυτορυθμιζόμενο θερμαντήρα PTC, διασφαλίζοντας την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια και ταυτόχρονα οικονομική λειτουργία.
Ο γιαουρτοπαρασκευαστής κατασκευάζεται σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι σταθερά και το δοχείο γιαουρτιού είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, για τρόφιμα, ανοξείδωτο χάλυβα.

Βασικά χαρακτηριστικά και παράμετροι:
- εξοικονόμηση ενέργειας 20W, αυτορυθμιζόμενος θερμαντήρας PTC
- υψηλής ποιότητας δοχείο από ανοξείδωτο χάλυβα για την παρασκευή γιαουρτιού με ξεχωριστό πλαστικό καπάκι
- συνολική περιεκτικότητα του δοχείου 1,5 λίτρου (με αποθεματικό για εύκολη ανάμειξη του προβιοτικού μείγματος σε 1 λίτρο γάλακτος)
- καθαρό σχέδιο με λεία, ομαλή επιφάνεια για εύκολη συντήρηση
- διαφανές πλαστικό καπάκι για την παρακολούθηση της προετοιμασίας γιαουρτιού
- δίοδος ελέγχου (υποδεικνύει την κατάσταση "on")

Διαστάσεις: Διάμετρος 214 mm, Ύψος 145 mm (Διαστάσεις συσκευασίας: 223 × 223 × 242 mm)
Βάρος: 0,91 kg (βάρος συσκευασίας: 1,05 kg)
Η συσκευασία περιλαμβάνει οδηγίες στην ελληνική γλώσσα.

Χρόνος παρασκευής:

Διαρκεί 8 ώρες άνω. Ωστόσο, αν αφήσετε τις καλλιέργειες για περισσότερες ώρες, θα έχετε πιο κρεμώδες και παχύ γιαούρτι - όλα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις σας. Παρακαλούμε μην αφήσετε την παρασκευή περισσότερο από 12 ώρες. Το γιαούρτι σας είναι έτοιμο και η ζύμωση έχει ολοκληρωθεί πλήρως. Μπορείτε να τοποθετήσετε το γιαούρτι στο ψυγείο/συντήρηση του, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια “ζωής” του. Σημειωτέον, η διάρκεια ζωής του γιαουρτιού δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 3 - 5 ημέρες.

Αποθήκευση:

Η ημερομηνία λήξης για κάθε κλειστό φακελάκι είναι περίπου 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής, όπως αυτή αναγράφεται στη συσκευασία. Φυλάξτε σε θερμοκρασία μέχρι 25 ° C, σε ξερό μέρος, για να αποφύγετε την ενεργοποίηση των βακτηριακών στελεχών.

Γιατί γιαούρτι ESSENS;

Γιατί περιέχει συστατικά της υψηλότερης δυνατής ποιότητας ΚΑΙ, δεν περιέχει πρόσθετα συντηρητικά, γλυκαντικές ουσίες και άλλα χημικά συστατικά. Περιέχει εκατό φορές περισσότερα ζωντανά βακτήρια από ό, τι περιέχει το εμπορικό γιαούρτι. Με τον μοναδικό γιαουρτο-παρασκευαστή ESSENS παρασκεύαζετε γιαούρτι όπου και όποτε επιθυμείτε, σε τουλάχιστον 8 ώρες.

Οφέλη από το ESSENS βιοενεργό γιαούρτι

Το προβιοτικό μείγμα προσφέρει βακτήρια γαλακτικού οξέος στο πεπτικό σύστημα, βοηθά στη ρύθμιση της εντερικής μικροβιακής χλωρίδας, που συνήθως “ταράζεται” από την κακή διατροφή, χρήση αντιβιωτικών, κλπ. Βελτιώνει και ρυθμίζει την πέψη, να αναστέλλει την ανάπτυξη των επιβλαβών ουσιών και συμβάλλει στην προστασία του βλεννογόνου του στομάχου και των εντέρων.

Το προβιοτικό μείγμα δρά στην αύξηση της άμυνας του οργανισμού από πιθανές μολύνσεις και, βοηθά την εσωτερική ισορροπία του μεταβολισμού και την συνολική ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το ESSENS προβιοτικό πρωτόγαλα βοηθά στη μείωση της χοληστερόλης, συμβάλλει στην φυσική προστασία από διάρροια, μυκητίαση, βοηθά στην ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, και, μπορεί να βελτιώσει τις τιμές απορρόφησης ασβεστίου και να μειώνει τα συμπτώματα της δυσανεξίας στη λακτόζη.

Το Πρωτόγαλα που περιέχεται στο μείγμα προβιοτικών ESSENS βοηθά το ανοσοποιητικό συστήμα, ρυθμίζει την πέψη και έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

Τα προϊόντα της σειράς ESSENS Colostrum δοκιμάζονται σε ζώα;

Τα προϊόντα της σειράς ESSENS Colostrum δεν έχουν δοκιμαστεί και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Το ESSENS Colostrum περιέχει γαλακτικό οξύ;

Γαλακτικό οξύ δεν υπάρχει στο ESSENS Colostrum. Μορφές του γαλακτικού οξέος εμφανίζονται με τη γαλακτική ζύμωση των σακχάρων με την απουσία του αέρα, π.χ. στο γάλα, στο τυρί ή στο λάχανο τουρσί. Δεν έχει τίποτε το κοινό με το γάλα, εκτός από το όνομα του.

Συστατικά:

1 λ. φρέσκο γάλα, 1 πακετάκι Colostrum Προβιοτικά ESSENS, ESSENS γιαουρτοπαρασκευαστής

Προετοιμασία:

Σε ένα σκεύος από ανοξείδωτο χάλυβα, ζεσταίνετε το γάλα σε μέτρια φωτιά, αλλά μην αφήσετε να υπερβεί τους 43 ° C, αλλιώς οι προβιοτικές καλλιέργειες θα καταστραφούν. Στη συνέχεια, ρίξτε το χλιαρό γάλα στο ανοξείδωτο δοχείο του γιαουρτοπαρασκευαστή ESSENS, προσθέστε τα ESSENS Colostrum Προβιοτικά και ανακατέψτε.

Κλείστε το δοχείο με το πλαστικό κάλυμμά του και τοποθετήστε το στο κύριο σώμα του παρασκευαστή. Λόγω του μοναδικού PTC στοιχείου θέρμανσης, δεν προσθέτετε νερό μεταξύ του ανοξείδωτου δοχείου και του παρασκευαστή! Βάλτε το στην πρίζα για να ξεκινήσει η λειτουργία του παρασκευαστή.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Οι παραγγελίες εκτελούνται με τις εταιρίες ταχυμεταφορών Ταχυμεταφορές Ταβλαρίδη και Biz Courier & Logistics (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) και ACS Courier (Λοιπή Ελλάδα) .

Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Το κόστος ταχυμεταφοράς για την Ελλάδα είναι:
Παραγγελίες μέσω 
e-shop πληρωμένες με κάρτα μέχρι 150,00€ ανέρχονται σε 4,60€, ενώ παραγγελίες άνω των 150,00€ είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Επιπλέον 1,80€ για παραγγελίες με αντικαταβολή. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.