ΥΓΕΙΑ

ΥΓΕΙΑ & ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Τύπος προβολής:
Άμεση προβολή

Σετ Ενίσχυσης Ανοσοποιητικού

(0)
Παραγγελίες (1)
139,90€

Σετ Ενίσχυσης Ανοσοποιητικού ΣυστήματοςΣυνδυάστε 4 προϊόντα μαζί: 1) Microbiome Caps, 2) Colostrum + Vitamin D, 3) Vitamin C, 4) LactoferrinMicrobiome CapsΣυμπλήρωμα διατροφής. Βάρος: 16 g (30 κάψουλες)Συστατικά: σύμπλεγμα 16 προβιοτικών στελεχών συν..

Άμεση προβολή

Clea`NS

(0)
Παραγγελίες (0)
33,00€

Clea`NSΤο Clea`NS είναι ένας αποτελεσματικός συνδυασμός τεσσάρων ουσιών: Εκχύλισμα φλοιού Μανόλιας, Ένζυμο-Πρωτεάση από Aspergillus Oryzae, Εκχύλισμα Μαύρου Πιπεριού και Βιταμίνη Α:- Ο φλοιός του Magnolia βελτιώνει σημαντικά την λειτουργία της εντερι..

Άμεση προβολή

ESSENS Detox set

(0)
Παραγγελίες (0)
111,60€

ESSENS Detox setΤι είναι η αποτοξίνωση ενός οργανισμού;Η αποτοξίνωση είναι η διαδικασία μέσω της οποίας το σώμα απομακρύνει τις επιβλαβείς επιδράσεις των τοξικών ουσιών και τοξικών αερίων. Μεταξύ αυτών των τοξικών ουσιών είναι ο καπνός του τσιγάρου, ..

Άμεση προβολή

ES`Leep

(0)
Παραγγελίες (0)
25,70€

ES`LeepΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ - ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΣE ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΓιορτάζουμε και πάλι την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου η οποία φέτος πέφτει την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020. Γι’αυτό το λόγο σας έχουμε ετοιμάσει μια προώθηση στο αγαπημένο σας&n..

Άμεση προβολή

ES`Pure

(0)
Παραγγελίες (0)
18,60€

ES`PureΗ μοναδική αναλογία και ένας συνδυασμός μαγνησίου, ταυρίνης και βιταμινών Β6 και Β9 έχει ευεργετική επίδραση στην αναγέννηση του ήπατος. Οι βιταμίνες Β επηρεάζουν θετικά τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος και την ίδια..

Άμεση προβολή

Flow`EN

(0)
Παραγγελίες (1)
12,80€

Flow`ENΒοηθάει στην προστασία του αγγειακού συστήματος, βοηθά στη μείωση του αισθήματος “βαριά πόδια”.Το Flow`EN περιέχει τα ακόλουθα τυποποιημένα φυτικά εκχυλίσματα σε κατάλληλες αναλογίες: εκχύλισμα σπόρων ιπποκαστανιάς (Aesculus hippocastanum, Αίσ..

Άμεση προβολή

Hard`EN

(0)
Παραγγελίες (9)
25,50€

Hard`ENΚαθαρά φυσικό προϊόν για την υποστήριξη της ανδρικής στύσης.Το Hard`EN είναι ένας αποτελεσματικός συνδυασμός τεσσάρων ουσιών σε κατάλληλη αναλογία: Εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού με κατεχίνες, Αμινοξέα L-ορνιθίνη και L-κιτρουλίνη και Εκχύλισμα Μαύ..

Άμεση προβολή

Head`ES

(0)
Παραγγελίες (0)
17,30€

Head`ESΣυμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης.Το Head`ES περιέχει συνένζυμο Q10 σε συνδυασμό με κατάλληλες αναλογίες τυποποιημένων φυτικών εκχυλισμάτων και βιταμινών του συμπλέγματος Β, με την ακόλου..

Άμεση προβολή

Slim`SS

(0)
Παραγγελίες (0)
36,90€

Slim`SSσυμβάλλει στον έλεγχο του βάρουςTo Slim`SS περιέχει τυποποιημένα φυτικά εκχυλίσματα σε κατάλληλες ποσοτικές αναλογίες: εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και εκχύλισμα μαύρου πιπεριού.• οι κατεχίνες του πράσινου τσαγιού συντελούν στον έλεγχο του βάρου..

Άμεση προβολή

Slim`SS vit

(0)
Παραγγελίες (0)
4,50€

Slim`SS vitσύμπλεγμα των βιταμινών A, D, E και K σε ένα δισκίο, ως αναπλήρωση βιταμινών και συνιστάται ταυτόχρονα με την τακτική χρήση Slim`SS, ήδη από το δεύτερο μήνα.• Η βιταμίνη Α συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ..

Άμεση προβολή

Thealoz Duo Eye Drops 10ml

(0)
Παραγγελίες (0)
19,99€

     Το Thealoz Duo είναι ένα διάλυμα σε οφθαλμικές σταγόνες, το οποίο χρησιμοποιεί δύο δραστικά συστατικά για να προσφέρει την καλύτερη λίπανση και μεγαλύτερη ανακούφιση από τα συμπτώματα της ξηροφθαλμίας. Οι δύο παράγοντες που συνδυά..

Άμεση προβολή

Vitamin C

(0)
Παραγγελίες (0)
11,30€

Vitamin CΗ ESSENS βιταμίνη C παρέχει λύσεις με τη μορφή τριών πλεονεκτημάτων:- η βιταμίνη C μικρονίζεται και έπειτα διαλύεται γρήγορα, ως εκ τούτου δρα γρήγορα- το εκχύλισμα από γλυκόριζα καταστέλλει τα ένζυμα αποτελεσματικά, ομοίως όπως και στην περ..

Άμεση προβολή

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ STOP

(0)
Παραγγελίες (1)
42,30€

Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας με colostrumΚρέμα κατά της κυτταρίτιδας με Colostrum, με ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗΗ ΝΕΑ Kρέμα σώματος κατά της κυτταρίτιδας με Colostrum για την καθημερινή φροντίδα του σώματος είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος κ..

Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)