ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ


Τύπος προβολής:
Άμεση προβολή

Απορρυπαντικές Ταμπλέτες Πλυντηρίου Πιάτων

(0)
Παραγγελίες (2)
24,50€

Απορρυπαντικές Tαμπλέτες Πλυντηρίου ΠιάτωνΠεριεχομενο: 60 τεμάχιαΑποτελεσματικά δισκία πλυντηρίων πιάτων με φυσική βάση, απαλλαγμένα από φωσφορικά άλατα και χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (χωρίς GMO). Βιοδιασπώμενα.Δεν περιέχουν συστατικά..

Άμεση προβολή

Απορρυπαντικό καθαρισμού πιάτων

(0)
Παραγγελίες (1)
11,90€

Απορρυπαντικό καθαρισμού πιάτωνΠεριεχόμενο: 1LΥπερσυμπυκνωμένο απορρυπαντικό υγρό πιάτων με μέγιστη ικανότητα καθαρισμού και ένα φρέσκο άρωμα λεμονιού.Βιοαποικοδομήσιμο. Ειδική φυσική φόρμουλα αφαιρεί τέλεια τη βρωμιά, διαλύει το λίπος και αφήνει τα ..

Άμεση προβολή

Απορρυπαντικό Ρούχων-Λευκά

(0)
Παραγγελίες (0)
25,20€

Απορρυπαντικό Ρούχων-ΛευκάΠεριεχομενο:1LΥπερσυμπυκνωμένο απορρυπαντικό για λευκά υφάσματα.Διατηρεί τα χρώματα λευκά και αστραφτερά.Κατάλληλο για χρήση σε όλες τις θερμοκρασίες.Η ειδική φόρμουλα απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες, ακόμη και σε πλ..

Άμεση προβολή

Απορρυπαντικό Ρούχων-Μαύρα

(0)
Παραγγελίες (0)
25,20€

Απορρυπαντικό Ρούχων-ΜαύραΠεριεχόμενο 1LΥπερσυμπυκνωμένο απορρυπαντικό για μαύρα και σκούρα υφάσματα.Διατηρεί τα χρώματα πλούσια και τα προστατεύει από το ξεθώριασμα.Κατάλληλο για χρήση σε όλες τις θερμοκρασίες.Η ειδική φόρμουλα απομακρύνει αποτελεσμ..

Άμεση προβολή

Απορρυπαντικό Ρούχων-Χρωματιστά

(0)
Παραγγελίες (0)
25,20€

Απορρυπαντικό Ρούχων-ΧρωματιστάΠεριεχομενο:1LΥπερσυμπυκνωμένο απορρυπαντικό για χρωματιστά υφάσματα. Διατηρεί τα χρώματα πλούσια και τα προστατεύει από το ξεθώριασμα.Κατάλληλο για χρήση σε όλες τις θερμοκρασίες.Η ειδική φόρμουλα απομακρύνει αποτελεσμ..

Άμεση προβολή

Αυτοκόλλητες Ετικέτες για Ψεκαστήρα

(0)
Παραγγελίες (0)
1,70€

Αυτοκόλλητες Ετικέτες για Ψεκαστήρα• Αυτοκόλλητες ετικέτες για τα δοχεία αραίωσης που εξασφαλίζει ότιτα μπουκάλια και τα αραιωμένα προϊόντα δεν θα μπερδευτούν• Σετ 5 αυτοκόλλητωνs: ESSENS Home Clean Multi-Purpose Cleaner,ESSENS Home Clean Glass Clean..

Άμεση προβολή

Γυαλιστικό Επίπλων Με Κερί

(0)
Παραγγελίες (0)
16,00€

Γυαλιστικό Επίπλων Με ΚερίΠεριεχόμενο: 500mlΠολύ αποτελεσματικό γυαλιστικό επίπλων με ένα ειδικό μείγμα κεριών υψηλήςποιότητας και με ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας. Ιδανικό για την περιποίησηελαφρών ξύλινων επίπλων όπως πεύκα, δρυς και καρυδιά. Οι αντιστ..

Άμεση προβολή

Καθαριστικό Γενικής Χρήσης

(0)
Παραγγελίες (0)
11,60€

Καθαριστικό Γενικής ΧρήσηςΠεριεχόμενο: 1LΥπερσυμπυκνωμένο καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων με μέγιστη ικανότητα καθαρισμού και ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας.Βιοδιασπώμενο.Αφαιρεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια τη βρωμιά από όλες τις επιφάνειες που πλένονται..

Άμεση προβολή

Καθαριστικό Για Tα Τζάμια

(0)
Παραγγελίες (0)
8,00€

Καθαριστικό Για Tα ΤζάμιαΠεριεχόμενο: 1LΥπερσυμπυκνωμένο καθαριστικό για τα τζάμια με μέγιστη ικανότητα καθαρισμού.Βιοδιασπώμενο.Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους γυαλιού και τις λαμπερές επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων των παραθύρων και των καθρ..

Άμεση προβολή

Καθαριστικό για τη λεκάνη της τουαλέτας

(0)
Παραγγελίες (0)
8,90€

Καθαριστικό για τη λεκάνη της τουαλέταςΠεριεχομενο -750mlΥψηλής απόδοσης καθαριστικό τουαλέτας με μέγιστη ικανότητα καθαρισμού και ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας.Βιοδιασπώμενο.Αφαιρεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια τη βρωμιά, συμπεριλαμβανομένων των ανθεκ..

Άμεση προβολή

Καθαριστικό Για Την Κουζίνα

(0)
Παραγγελίες (0)
8,90€

Καθαριστικό Για Την ΚουζίναΠεριεχομενο 1LΥπερσυμπυκνωμένο καθαριστικό για επιφάνειες κουζίνας με μέγιστη ικανότητα καθαρισμού και ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας.Βιοδιασπώμενο.Η ειδική φόρμουλα απομακρύνει τέλεια τη βρωμιά, διαλύει τα λίπη και αφήνει την κ..

Άμεση προβολή

Καθαριστικό Για Το Μπάνιο

(0)
Παραγγελίες (0)
8,90€

Καθαριστικό Για Το ΜπάνιοΠεριεχόμενο : 1LΥπέρσυμπυκνωμένο απορρυπαντικό για επιφάνειες μπάνιου με μέγιστη ικανότητα καθαρισμού και ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας.Βιοδιασπόμενο.Αφαιρεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια τη βρωμιά από όλες τις επιφάνειες μ..

Άμεση προβολή

Καπάκι Δοσομετρητής

(0)
Παραγγελίες (0)
1,70€

Καπάκι Δοσομετρητής•Το πρακτικό καπάκι της φιάλης που σας βοηθά να ρίξετε τη σωστή ποσότητα σταδοχεία αραίωσης• Η μέτρηση του συμπυκνωμένου προϊόντος είναι ακριβής χάρη στις σημαντικέςοδηγίες• ιδανικό για επαναχρησιμοποίηση..

Άμεση προβολή

Μαλακτικό Ρούχων - Coconut

(0)
Παραγγελίες (0)
13,10€

Μαλακτικό Ρούχων - CoconutΠεριεχόμενο: 1LΥπερσυμπυκνωμένο μαλακτικό υφασμάτων με μέγιστο μαλακτικόαποτέλεσμα και εκπληκτικό άρωμα. Βιοαδιασπώμενο. Η ειδική φόρμουλαμαλακώνει αποτελεσματικά τα ρούχα, μειώνει την εμφάνιση του στατικού ηλεκτρισμούκαι δι..

Άμεση προβολή

Μαλακτικό Ρούχων- Fresh

(0)
Παραγγελίες (0)
13,10€

Μαλακτικό Ρούχων- FreshΠεριεχόμενο: 1LΥπερσυμπυκνωμένο μαλακτικό υφασμάτων με μέγιστο μαλακτικό αποτέλεσμακαι εκπληκτικό άρωμα. Βιοαδιασπώμενο. Η ειδική φόρμουλα μαλακώνειαποτελεσματικά τα ρούχα, μειώνει την εμφάνιση του στατικού ηλεκτρισμούκαι διευκ..

Άμεση προβολή

Μαλακτικό Ρούχων-Floral

(0)
Παραγγελίες (0)
13,10€

Μαλακτικό Ρούχων-FloralΠεριεχόμενο: 1LΥπερσυμπυκνωμένο μαλακτικό υφασμάτων με μέγιστο μαλακτικόαποτέλεσμα και εκπληκτικό άρωμα. Βιοαδιασπώμενο. Η ειδική φόρμουλαμαλακώνει αποτελεσματικά τα ρούχα, μειώνει την εμφάνιση του στατικού ηλεκτρισμούκαι διευκ..

Άμεση προβολή

Μπουκάλι με Ψεκαστήρα

(0)
Παραγγελίες (0)
3,30€

Μπουκάλι με Ψεκαστήρα• πρακτικό δοχείο αραίωσης με χωρητικότητα 500 ml και μηχανική αντλίαψεκασμού• με δυνατότητες ψεκασμού “Νέφους”, “Αφρού” και “Κλειστό”• με γραμμές πλήρωσης των υγρών ώστε να πετύχετε την άριστη αναλογία αραίωσης..

Άμεση προβολή

Αντλία Δοσομετρητής

(0)
Παραγγελίες (0)
2,30€

Αντλία Δοσομετρητής• Αντλία δοχείου κατάλληλη για όλες τις συσκευασίες ESSENS Home Clean 1 λίτρου• 1 πάτημα = 3 ml απορρυπαντικού• Διευκολύνει τη μέτρηση της ποσότητας του προϊόντος..

Εμφάνιση 1 έως 18 από 18 (1 Σελ.)