ΣΩΜΑ

    Τα καλλυντικά με Πρωτόγαλα έχουν ευεργετική επίδραση στην αναγέννηση των κυττάρων.
Προσφέρουν τέλεια ενυδάτωση και περιποίηση, έχουν αντιφλεγμονώδη δράση και είναι ιδανικά για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Τύπος προβολής:
Άμεση προβολή

Αφρόλουτρο με colostrum

(0)
Παραγγελίες (1)
7,40€

Αφρόλουτρο με colostrumΑφρόλουτρο με Colostrum με ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗΤο ΝΕΟ αφρόλουτρο με Colostrum για την καθημερινή φροντίδα του σώματος είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και παρέχει τέλεια φροντίδα για την ευαίσθητη επιδερμίδα. Τα..

Άμεση προβολή

Θρεπτική κρέμα σώματος με colostrum

(0)
Παραγγελίες (0)
10,30€

Θρεπτική κρέμα σώματος με colostrumΘρεπτική κρέμα σώματος με Colostrum, με ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗΗ ΝΕΑ Θρεπτική κρέμα σώματος με Colostrum για την καθημερινή φροντίδα του σώματος είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και παρέχει τέλεια φροντ..

Άμεση προβολή

Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας με colostrum

(0)
Παραγγελίες (385)
11,40€

Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας με colostrum (Πρωτόγαλα) !https://colostrum.site.gr/Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας με Colostrum, με ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗΗ ΝΕΑ, Επαναστατική Kρέμα σώματος κατά της κυτταρίτιδας με Colostrum για την καθημερινή φροντίδα τ..

Άμεση προβολή

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ STOP

(0)
Παραγγελίες (1)
42,30€

Κρέμα κατά της κυτταρίτιδας με colostrumΚρέμα κατά της κυτταρίτιδας με Colostrum, με ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗΗ ΝΕΑ Kρέμα σώματος κατά της κυτταρίτιδας με Colostrum για την καθημερινή φροντίδα του σώματος είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος κ..

Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)