ΔΟΝΤΙΑ

Τα προϊόντα της σειράς Dental Care.
Από τα Καλύτερα σε Πωλήσεις προϊόντα μας. 

ESSENS TOOTHBRUSH - απαλός οδοντικός καθαρισμός με δύο τύπους καθαριστικών ινών.

ESSENS INTERDENTAL BRUSH - τέλειος καθαρισμός στα μεσοδόντια διαστήματα.

ESSENS ALOE VERA MOUTHWASH - ήπιο στοματικό διάλυμα με Aloe Vera, Stevia και αντιφλεγμονώδη συστατικά. 

ESSENS ALOE VERA TOOTHPASTE - αντιβακτηριδιακή οδοντόκρεμα με 50% συμπύκνωμα Aloe Vera,
χωρίς φθοριούχο 
νάτριο.

ESSENS TOOTHPASTE WITH CHARCOAL + B12 - η δημοφιλής μας οδοντόκρεμα με το λευκαντικό αποτέλεσμα
και πηγή βιταμίνης B12.


Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από την άνεση του σπιτιού σας.   

Τύπος προβολής:
Άμεση προβολή

Aloe Vera Dental Care set

(0)
Παραγγελίες (0)
34,10€

Aloe Vera Dental Care setΤο σετ περιλαμβάνει:- 1x ESSENS Aloe Vera Toothpaste- 1x ESSENS Aloe Vera Μouthwash- 1x ESSENS toothbrush Ultra Soft- 1x ESSENS toothbrush Extra Soft- κουτί συσκευασίας.ESSENS Aloe Vera mouthwashΔιακριτικό στοματικό διάλυμα μ..

Άμεση προβολή

Οδοντόκρεμα

(0)
Παραγγελίες (0)
13,10€

Οδοντόκρεμα- βάσει των συστατικών της χρησιμοποιεί και εκμεταλλεύεται, στο μέγιστο βαθμό, την αντιβακτηριακή δράση της Aloe Vera- βοηθάει στην απομάκρυνση και στην εξάλειψη πιθανών φλεγμονών των ούλων και ανακουφίζει από τα συμπτώματά τους- αφαιρεί τ..

Άμεση προβολή

ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΝΘΡΑΚΑ + ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β12

(0)
Παραγγελίες (0)
13,10€

ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΝΘΡΑΚΑ + ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β12•Η οδοντόκρεμα έχει αναπτυχθεί και παρασκευάζεται υπό φαρμακευτική εποπτεία.•Η τακτική χρήση βοηθά στην λεύκανση των δοντιών, απομακρύνει την οδοντική πλάκα και την τερηδόνα, φρεσκάρει το στόμα και συμβάλλε..

Άμεση προβολή

Στοματικό διάλυμα

(0)
Παραγγελίες (0)
10,40€

Στοματικό διάλυμαΔιακριτικό στοματικό διάλυμα με aloe vera και φυσικό γλυκαντικό από στέβια, είναι ιδανικό για τη συμβολή στην στοματική φροντίδα, ειδικά όταν είναι δύσκολο να καθαριστούν τα δόντια μετά από τα γεύματα με μια οδοντόβουρτσα.Έχει αντιφλ..

Άμεση προβολή

Σετ Μεσοδόντιας Περιποίησης

(0)
Παραγγελίες (0)
5,30€

Σετ Μεσοδόντιας Περιποίησηςοι μεσοδόντιες βούρτσες χρησιμεύουν για τον τέλειο καθαρισμό των σημείων ανάμεσα στα δόντια.η οδοντική πλάκα που σχηματίζεται μεταξύ των δοντιών είναι η κύρια αιτία της φθοράς των δοντιών και των ούλων και μπορεί να οδηγήσε..

Άμεση προβολή

Οδοντόβουρτσα Extra Soft Λευκό / Μπλε

(0)
Παραγγελίες (0)
5,30€

Οδοντόβουρτσα Extra Soft Λευκό / ΜπλεΟδοντόβουρτσα με εξαιρετική απόδοση καθαρισμού. Χάρη στη μικρή κεφαλή της βούρτσας, η οποία είναι ισχυρά τοποθετημένη με καθαρές ίνες καθαρισμού, η τέλεια προσέγγιση σε όλα τα μέρη του στόματος είναι εγγυημένη. Το..

Άμεση προβολή

Οδοντόβουρτσα Extra Soft Μαύρο / Γκρι

(0)
Παραγγελίες (0)
5,30€

Οδοντόβουρτσα Extra Soft Μαύρο / ΓκριΟδοντόβουρτσα με εξαιρετική απόδοση καθαρισμού. Χάρη στη μικρή κεφαλή της βούρτσας, η οποία είναι ισχυρά τοποθετημένη με καθαρές ίνες καθαρισμού, η τέλεια προσέγγιση σε όλα τα μέρη του στόματος είναι εγγυημένη. Το..

Άμεση προβολή

Οδοντόβουρτσα Extra Soft Πράσινο / Λευκό

(0)
Παραγγελίες (0)
5,30€

Οδοντόβουρτσα Extra Soft Πράσινο / ΛευκόΟδοντόβουρτσα με εξαιρετική απόδοση καθαρισμού. Χάρη στη μικρή κεφαλή της βούρτσας, η οποία είναι ισχυρά τοποθετημένη με καθαρές ίνες καθαρισμού, η τέλεια προσέγγιση σε όλα τα μέρη του στόματος είναι εγγυημένη...

Άμεση προβολή

Οδοντόβουρτσα Ultra Soft - Λευκό / Μαύρο

(0)
Παραγγελίες (0)
5,10€

Οδοντόβουρτσα Ultra Soft - Λευκό / ΜαύροΟδοντόβουρτσα με εξαιρετική απόδοση καθαρισμού. Χάρη στη μικρή κεφαλή της βούρτσας, η οποία είναι ισχυρά τοποθετημένη με καθαρές ίνες καθαρισμού, η τέλεια προσέγγιση σε όλα τα μέρη του στόματος είναι εγγυημένη...

Άμεση προβολή

Οδοντόβουρτσα Ultra Soft Γκρι / Μαύρο

(0)
Παραγγελίες (0)
5,30€

Οδοντόβουρτσα Ultra Soft Γκρι / ΜαύροΟδοντόβουρτσα με εξαιρετική απόδοση καθαρισμού. Χάρη στη μικρή κεφαλή της βούρτσας, η οποία είναι ισχυρά τοποθετημένη με καθαρές ίνες καθαρισμού, η τέλεια προσέγγιση σε όλα τα μέρη του στόματος είναι εγγυημένη. Το..

Άμεση προβολή

Οδοντόβουρτσα Ultra Soft Λευκό / Πράσινο

(0)
Παραγγελίες (0)
5,30€

Οδοντόβουρτσα Ultra Soft Λευκό / ΠράσινοΟδοντόβουρτσα με εξαιρετική απόδοση καθαρισμού. Χάρη στη μικρή κεφαλή της βούρτσας, η οποία είναι ισχυρά τοποθετημένη με καθαρές ίνες καθαρισμού, η τέλεια προσέγγιση σε όλα τα μέρη του στόματος είναι εγγυημένη...

Άμεση προβολή

Οδοντόβουρτσα Ultra Soft Μπλε/Λευκό

(0)
Παραγγελίες (0)
5,30€

Οδοντόβουρτσα Ultra Soft Μπλε/ΛευκόΟδοντόβουρτσα με εξαιρετική απόδοση καθαρισμού. Χάρη στη μικρή κεφαλή της βούρτσας, η οποία είναι ισχυρά τοποθετημένη με καθαρές ίνες καθαρισμού, η τέλεια προσέγγιση σε όλα τα μέρη του στόματος είναι εγγυημένη. Το σ..

Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)