Όροι παραγγελίας

Τα προϊόντα μπορούν να παραγγελθούν μέσω e-shop στην ιστοσελίδα της επιχείρησης. Η αγορά των προϊόντων είναι δυνατή για επισκέπτες και εγγεγραμμένα μέλη.

Τα επιλεγμένα προϊόντα τοποθετούνται μέσα στο καλάθι, η κατάσταση του οποίου είναι ορατή στην πάνω δεξιά γωνία. Πριν γίνει η παραγγελία, ο/η πελάτης ενημερώνεται για την τελική τιμή της παραγγελίας.  

Για προωθητικά προϊόντα, η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές και δηλώνει ότι δεν είναι δημόσια προσφορά και επιτρέπεται να μην αποδεχτεί παραγγελίες σε σοβαρές περιπτώσεις. Αν ορισμένα προϊόντα εξαντληθούν κατά τη δημιουργία της παραγγελίας, ο/η πελάτης θα ενημερωθεί από έναν χειριστή και θα γίνει προσωπική συμφωνία για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει.

Όροι παράδοσης

Οι παραγγελίες εκτελούνται με τις εταιρίες ταχυμεταφορών Ταχυμεταφορές Ταβλαρίδη και Biz Courier & Logistics (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) και ACS Courier (Λοιπή Ελλάδα) .

Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Το κόστος ταχυμεταφοράς για την Ελλάδα είναι:
Παραγγελίες μέσω 
e-shop πληρωμένες με κάρτα μέχρι 150,00€ ανέρχονται σε 4,60€, ενώ παραγγελίες άνω των 150,00€ είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Επιπλέον 1,80€ για παραγγελίες με αντικαταβολή. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. 

Η διαδικασία παράδοσης δεμάτων με αντικαταβολή έχει ως ακολούθως:
Η παράδοση στη διεύθυνση αποστολής γίνεται μόνο σε καθημερινές εργάσιμες ημέρες, από τις 10.00 μέχρι τις 18.00. Σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη από τη διεύθυνση αποστολής, οι εταιρίες ταχυμεταφορών ενημερώνουν με γραπτό σημείωμα στη διεύθυνση αποστολής. Η παραγγελία που δεν έχει παραδοθεί στη διεύθυνση αποστολής παραμένει στο κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών για συγκεκριμένες ημέρες, μετά τις οποίες η παραγγελία επιστρέφει στα γραφεία και ακυρώνεται στο σύστημα.

Η διαδικασία παραλαβής δεμάτων με αντικαταβολή έχει ως ακολούθως:
Τα δέματα μπορούν να παραληφθούν κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 9:00 έως τις 18:00. Μερικά υποκαταστήματα των εταιριών ταχυμεταφορών είναι επίσης ανοιχτά το Σάββατο από τις 8:00 έως τις 13:00. Η παραγγελία είναι στο κατάστημα της ταχυμεταφοράς για συγκεκριμένες μέρες, μετά τις οποίες η παραγγελία επιστρέφει στα γραφεία και ακυρώνεται στο σύστημα.

Το κόστος ταχυμεταφοράς από παραγγελία που έχει επιστρέψει στα γραφεία επιβαρύνει την επόμενη παραγγελία του ίδιου παραλήπτη ή μέλους της οικογενείας του, στην ίδια ή/και άλλη με την προηγούμενη διεύθυνση.


Δημοφιλή

Άμεση προβολή

Hard`EN

25,50€
Άμεση προβολή