ΧΕΡΙΑ & ΠΟΔΙΑ

Υποφέρουν τα χέρια σας από τη ξηρότητα λόγω των επανειλημμένων πλύσεων και απολύμανσης των χεριών; Αντιμετωπίστε τα με έντονη ενυδάτωση και προστατεύστε τα χέρια σας από τη ξηρότητα και τα σκασίματα.
Το σετ περιέχει 3 κρέμες χεριών δερματολογικά ελεγμένες σε πρακτική συσκευασία των 30ml, έτσι ώστε να έχετε ανά πάσα στιγμή μακράς διάρκειας Ενυδάτωση. Όλοι αξίζουν την Καλύτερη Δυνατή Περιποίηση.

Τύπος προβολής:
Άμεση προβολή

Κρέμες χεριών σετ

(0)
Παραγγελίες (0)
15,80€

Κρέμες χεριών σετΟι απαλές και ενυδατικές κρέμες χεριών θρέφουν αποτελεσματικά και προστατεύουν το ξηρό και κατεστραμμένο δέρμα, φροντίζουν τα νύχια και αποκαθιστούν την ελαστικότητά τους.Οι ειδικά ανεπτυγμένες κρέμες χεριών παρέχουν στο δέρμα εξαιρε..

Άμεση προβολή

Kρέμα ποδιών

(0)
Παραγγελίες (1)
9,80€

Kρέμα ποδιών• αυτή η απαλή και ενυδατική κρέμα τροφοδοτεί και αναζωογονεί αποτελεσματικά τα ξηρά και κατεστραμμένα πόδια• κατάλληλο για καθημερινή χρήση• παρέχει έντονη ενυδάτωση, μαλακώνει το σκληρό και ρυτιδωμένο δέρμα, φροντίζει το ραγισμένο δέρμα..

Άμεση προβολή

Kρέμα χεριών

(0)
Παραγγελίες (0)
9,00€

Kρέμα χεριών• απαλές και ενυδατικές κρέμες χεριών τροφοδοτούν αποτελεσματικά με θρεπτικά συστατικά, προστατεύουν το ξηρό και κατεστραμμένο δέρμα, φροντίζουν τα νύχια και αποκαθιστούν την ελαστικότητά τους• είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση και για..

Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)