ΛΑΚΤΟΦΕΡΡΙΝΗ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ

Διατηρεί ένα σταθερό και ομοιόμορφο επίπεδο σιδήρου στο σώμα επιδρώντας θετικά στο ανοσοποιητικό σύστημα

Η Λακτοφερρίνη είναι ένας Φυσικός Τρόπος ν' αντικαταστήσουμε τ' αντιβιοτικά. Είναι ένα Φυσικό Προϊόν αναγνωρίσιμο από το σώμα μας.Το ιώδιο και το σελήνιο, που περιέχει, έχουν θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, επηρεάζουν θετικά τον ενεργειακό μεταβολισμό, ρυθμίζουν τη δραστηριότητα του θυρεοειδούς αδένα, προστατεύουν από ρίζες οξυγόνου.

Παράγεται υπό φαρμακευτική εποπτεία μόνο.

Τύπος προβολής:
Άμεση προβολή

Lactoferrin

(0)
Παραγγελίες (1)
60,00€

LactoferrinΗ λακτοφερίνη διατηρεί ένα σταθερό και ομοιόμορφο επίπεδο σιδήρου στο σώμα και έχει μια θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημαΤο ιώδιο και το σελήνιο έχουν θετική επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθούν στην προστασία των κυττάρων α..

Άμεση προβολή

Lactoferrin Unguentum

(0)
Παραγγελίες (0)
31,50€

Lactoferrin UnguentumΡινική αλοιφήΗ ESSENS LACTOFERRIN UNGUENTUM είναι εμπλουτισμένη με παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο εξασφαλίζει υψηλή ενυδάτωση, εξαιρετική δυνατότητα επάλειψης και εξαιρετική διείσδυση της αλοιφής.Η ESSENS LACTOFERRIN UNGUENTUM έχει,..

Άμεση προβολή

Aloe Vera + Boswellia

(0)
Παραγγελίες (1)
37,10€

Aloe Vera + BoswelliaΈνα επαναστατικό φυσικό προϊόν που υπερβαίνει κατά πολύ παρόμοια προϊόντα στην αγορά. Περιέχει τυποποιημένα εκχυλίσματα φυτών, εκχυλίσματα από Aloe Vera και Boswellia Serrata, στις κατάλληλες αναλογίες. Με τακτική χρήση, αυτές οι..

Εμφάνιση 1 έως 3 από 3 (1 Σελ.)