ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ

  1. ESSENS Colostrum Probiotics - συμπλήρωμα διατροφής που προορίζεται για την παρασκευή βιοδραστικών γιαουρτιών. Η κατανάλωση υγιεινού γιαουρτιού υποστηρίζει καθημερινά την άμυνα του οργανισμού, ρυθμίζει την πέψη και έχει αντιφλεγμονώδη δράση.
  2. ESSENS Colostrum + Curcumin - το συμπλήρωμα διατροφής υποστηρίζει τις φυσικές άμυνες του σώματος και σε συνδυασμό με την ιατρική θεραπεία χρησιμοποιείται ως μέρος μιας εναλλακτικής θεραπείας για τον καρκίνο.
  3. ESSENS Colostrum + Vitamin D - το συμπλήρωμα διατροφής υποστηρίζει τις φυσικές άμυνες του σώματος και ταυτόχρονα βοηθά στην ενίσχυση της αντοχής των οστών και των δοντιών.

Πιστοποιητικά Colostrum της εταιρείας Essens   Συχνές ερωτήσεις για το Πρωτόγαλα (Colostrum)

Τύπος προβολής:
Άμεση προβολή

Colostrum

(0)
Παραγγελίες (0)
33,50€

ColostrumΒοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της υγείας.• συμπλήρωμα διατροφής που αναπτύσσεταικαι κατασκευάζεται υπό φαρμακευτικήεποπτεία• υψηλή περιεκτικότητα σε ενεργό συστατικόIgG40 (400 mg)• υποστηρίζει την φυσική άμυνα και α..

Άμεση προβολή

Colostrum + Curcumin 60 capsules

(0)
Παραγγελίες (0)
41,90€

Colostrum + CurcuminΒοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της υγείας.Χαρακτηριστικά: Το συμπλήρωμα διατροφής Colostrum + Κουρκουμίνη περιέχει βοδινό πρωτόγαλα, το πρώτο γάλα που παράγεται από τους μαστικούς αδένες μετά τον τοκετό. Τ..

Άμεση προβολή

Colostrum + Vitamin D 60 capsules

(0)
Παραγγελίες (0)
41,90€

Colostrum + Vitamin DΒοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της υγείας.Χαρακτηριστικά: Το συμπλήρωμα διατροφής Colostrum + Βιταμίνη D περιέχει βοδινό πρωτόγαλα, το πρώτο γάλα που παράγεται από τους μαστικούς αδένες μετά τον τοκετό. Τ..

Άμεση προβολή

Colostrum Probiotics Set

(0)
Παραγγελίες (0)
60,00€

Colostrum Probiotics SetΟ γιαουρτoπαρασκευαστής ESSENS είναι εξαιρετικά εύκολος στη λειτουργία χωρίς την ανάγκη για οποιαδήποτε ρύθμιση, έλεγχο ή επίβλεψη. Η θέρμανση παρέχεται από τον ευφυή αυτορυθμιζόμενο θερμαντήρα PTC, διασφαλίζοντας την υψηλότερ..

Άμεση προβολή

Γιαουρτοπαρασκευαστής

(0)
Παραγγελίες (1)
36,90€

ΓιαουρτοπαρασκευαστήςΠεριγραφή προϊόντοςΟ γιαουρτoπαρασκευαστής ESSENS είναι εξαιρετικά εύκολος στη λειτουργία χωρίς την ανάγκη για οποιαδήποτε ρύθμιση, έλεγχο ή επίβλεψη. Η θέρμανση παρέχεται από τον ευφυή αυτορυθμιζόμενο θερμαντήρα PTC, διασφαλίζον..

Άμεση προβολή

Προβιοτικά Colostrum

(0)
Παραγγελίες (1)
23,10€

Προβιοτικά ColostrumΤα ESSENS Colostrum Probiotics περιέχουν τέσσερις επιλεγμένες προβιοτικές καλλιέργειες (στελέχη μικροοργανισμών με ευεργετικά αποτελέσματα), πρεβιοτική ινουλίνη και πρωτόγαλα που αποτελεί την πηγή αποτελεσματικών αντισωμάτων.Το πρ..

Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)