ΑΡΩΜΑΤΑ

Οι γυναίκες λατρεύουν το να μυρίζουν όμορφα. Στις γυναίκες και σε πολύ κόσμο επίσης αρέσουν τα πολυτελή αρώματα χώρου τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από το e-shop μας. Επιλέξτε το δώρο για τη γυναίκα της ζωής σας που σίγουρα θα την κάνει να νιώσει όμορφα.

Τύπος προβολής:
Άμεση προβολή

Home Perfume - Μπαστούνια μπαμπού

(0)
Παραγγελίες (2)
3,90€

Home Perfume - Μπαστούνια μπαμπούΡαβδιά από ινδοκάλαμο για να αντικαταστήσετε τα παλαιά και να δώσετε νέα φρεσκάδα στο HOME PERFUME σετ σας!Περιεχόμενο: 6 ραβδιά...

Άμεση προβολή

Home Perfume Fresh Mango - σετ

(0)
Παραγγελίες (0)
46,50€

Home Perfume Fresh Mango - σετΈνας κομψός διαχυτής αρώματος για κάθε εσωτερικό χώρο. Άρωμα μακράς διάρκειας που καλύπτει άνετα χώρους 20m2 και θα διαρκέσει μέχρι 8 εβδομάδες. Ο διαχυτής του αρώματος δεν χρειάζεται ειδική μεταχείριση, το μόνο που χρει..

Άμεση προβολή

Home Perfume Secret Amber - σετ

(0)
Παραγγελίες (0)
46,50€

Home Perfume Secret Amber - σετΈνας κομψός διαχυτής αρώματος για κάθε εσωτερικό χώρο. Άρωμα μακράς διάρκειας που καλύπτει άνετα χώρους 20m2 και θα διαρκέσει μέχρι 8 εβδομάδες. Ο διαχυτής του αρώματος δεν χρειάζεται ειδική μεταχείριση, το μόνο που χρε..

Άμεση προβολή

Home Perfume Waterfall - ανταλλακτικό

(0)
Παραγγελίες (0)
20,30€

Home Perfume Waterfall - ανταλλακτικόHome Perfume Waterfall  - ανταλλακτικό μπουκάλι επαναγέμισης των 150 mlΔιαχρονικό και πολυτελές. Κρύβει το λεπτό άρωμα του ξυλώδους μόσχου, με μείγμα από τούγια, πεύκο, κέδρο, πατσουλί, vetiver και έναν ..

Άμεση προβολή

Home Perfume Waterfall - σετ

(0)
Παραγγελίες (0)
46,50€

Home Perfume Waterfall - σετΈνας κομψός διαχυτής αρώματος για κάθε εσωτερικό χώρο. Άρωμα μακράς διάρκειας που καλύπτει άνετα χώρους 20m2 και θα διαρκέσει μέχρι 8 εβδομάδες. Ο διαχυτής του αρώματος δεν χρειάζεται ειδική μεταχείριση, το μόνο που χρειάζ..

Άμεση προβολή

Home Perfume White Flowers - ανταλλακτικό

(0)
Παραγγελίες (0)
20,30€

Home Perfume White Flowers - ανταλλακτικόHome Perfume White Flowers - ανταλλακτικό μπουκάλι επαναγέμισης των 150 mlΈνα μοναδικό μείγμα αιθέριων ελαίων που συνδυάζει την φωτεινή, φρέσκια πινελιά του καλοκαιριού μαζί με νότες από γιασεμί, ευγ..

Άμεση προβολή

Home Perfume White Flowers - σετ

(0)
Παραγγελίες (0)
46,50€

Home Perfume White Flowers - σετΈνας κομψός διαχυτής αρώματος για κάθε εσωτερικό χώρο. Άρωμα μακράς διάρκειας που καλύπτει άνετα χώρους 20m2 και θα διαρκέσει μέχρι 8 εβδομάδες. Ο διαχυτής του αρώματος δεν χρειάζεται ειδική μεταχείριση, το μόνο που χρ..

Άμεση προβολή

Home Perfume Wooden Secret Amber - ανταλλακτικό

(0)
Παραγγελίες (0)
20,30€

Home Perfume Wooden Secret Amber - ανταλλακτικόHome Perfume Wooden Secret Amber - ανταλλακτικό μπουκάλι επαναγέμισης των 150 ml Ένα μυστηριώδες και χαλαρωτικό άρωμα γεμάτο από πράσινους αρωματικούς τόνους από πεύκο. Ο συνδυασμός εξισορ..

Άμεση προβολή

Home Perfume Wooden Tropic Mango - ανταλλακτικό

(0)
Παραγγελίες (0)
20,30€

Home Perfume Wooden Tropic Mango - ανταλλακτικόHome Perfume Wooden Tropic Mango - ανταλλακτικό μπουκάλι επαναγέμισης των 150 mlΈνα ελαφρώς γλυκό άρωμα με βασικό στοιχείο το μάνγκο και με αρωματικούς τόνους πορτοκαλιού, λεμονιού και μήλου. Σ..

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)